“Coyote Fly” ar vērienu svin Vernisāžas ieņemšanu
Publicēts 12. aprīlī, 2011.
Viens no ne­dē­ļas no­ga­les ska­ļā­ka­jiem no­ti­ku­miem bi­ja jaun­ā klu­ba «Coyote Fly» at­vēr­ša­nas bal­lī­te iz­klai­des cen­trā «Ver­ni­sā­ža». Tiek lēsts, ka tā vie­su sa­raksts bi­ja ap te­ju 2000 «tu­sē­tā­jiem».

Nav brī­nums, ka dzel­te­nos me­di­jus tu­rē­ja no šā pa­sā­ku­ma ie­spē­ja­mi tā­lāk…

 

Šā ga­da «Eiro­dzies­mas» uz­va­rē­tā­ju, gru­pas «Musiqq» lī­de­ris Ma­rats Og­ļez­ņevs par go­du «Coyote Fly» at­klā­ša­nai pat bi­ja sa­ce­rē­jis dzies­mu. Tā ti­ka pa­slu­di­nā­ta kā jau­nat­vēr­tā klu­ba him­na.

Ka­mēr TV rai­dī­ju­ma «Ki­no­mā­ni­ja» va­dī­tā­ja un pirm­ā lat­vie­šu «Playboy» vā­ka mei­te­ne An­na Ro­zī­te ir ma­zu­ļa gai­dī­bās, vi­ņas draugs, rek­lā­mas aģen­tū­ras ra­do­šais dar­bi­nieks Mār­tiņš Koz­lov­skis iz­klai­dē­jas uz pil­nu kla­pi – ko­pā ar ar­hi­bīs­ka­pa Jā­ņa Va­na­ga mei­tas Eli­za­be­tes ot­ru pus­īti, bal­lī­šu gu­ru Ane­tes Son­či­kas brā­li Jā­ni.

Jaun­ajā bā­rā «Coyote Fly» par vi­zā­žis­ti strā­dā arī bas­ket­bo­lis­ta Kris­ta­pa Val­te­ra bi­ju­sī sie­va Sig­ne Val­te­re, ku­rai, kā jau ie­priekš zi­ņo­ja »VZ«, it kā bi­ju­šas ro­man­tis­kas at­tie­cī­bas ar klu­ba līdz­īpaš­nie­ku Os­ka­ru Ska­ru. Nu Os­kars at­kal ir ko­pā ar sa­vu sie­vu Lai­ni Ska­ru, to­mēr arī Val­te­re ne­var sū­dzē­ties par uz­ma­nī­bas trū­ku­mu.

Avots: Mārtiņš Bērziņš, Vakara Ziņas

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: